brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

BRANDBLUSSER BEDRIJFSAUTO KOPEN


Brandblusser bedrijfsauto. Een brandblusser mag in een bedrijfsauto niet ontbreken. Een bedrijfsauto wordt voor bedrijfsmatig gebruik en uiteenlopende bedrijfswerkzaamheden ingezet. Wat is dan de beste brandblusser voor bedrijfsauto's? In Nederland rijden 10.000en bedrijfsauto's. Het is logisch om te veronderstellen dat een fleetmanager van een (lease) bedrijfswagenpark minstens èèn brandblusser aan boord van alle bedrijfsauto's faciliteert. De bedrijven welke aan VCA regelgeving dienen te voldoen hebben in de bedrijfsauto's de juiste brandblusser gemonteerd. Om als bedrijf VCA gecertificeerd te raken zijn autoblussers een vereiste.


Een brandblusser voor een bedrijfsauto kopen lijkt eenvoudig. Echter, er is een grote verscheidenheid aan brandblussers voor het blussen van brand in bedrijfsauto's. Niet alle blusstoffen zijn geschikt. Bij een tijdige ontdekking van brand in een bedrijfsauto kunt u met de juiste brandblusser, met de juiste inhoud en soort blusstof branduitbreiding voorkomen. U kunt hiermee uw bedrijfsauto letterlijk redden. Ook bij brand in bedrijfsauto's wordt de continuïteit van uw continue bedrijf bedreigd. Met een brandblusser aan boord van bedrijfsauto's en andere bedrijfsvoertuigen bent u goed op een beginnende autobrand voorbereid.


Brand in een bedrijfsauto is niet altijd te voorkomen en kan ontstaan door overbelasting van de motor of kortsluiting. Van alle branden wordt 80% met brandblussers geblust. In bedrijfsauto's worden vaak 1 kg, 2 kg poederblussers geplaatst. Op zich is dit prima wanneer men een poederblusser bij werkzaamheden buiten de bedrijfsauto in de open lucht gebruikt. Blussen met poederblussers in voertuigen geeft enorme gevolgschade. De beste brandblusser voor in bedrijfsauto's is de erkende brandblusser spray in spuitbus. Deze sprayblusser brandblusser is onderhoudsvrij waardoor u als fleetmanager wagenparkbeheerder ondernemer of particulier geen verplichte blusser onderhoud kosten meer hoeft te maken. 


Goedkope brandblusser bedrijfsauto kopen? Neem gerust contact op.