brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!


Brandblusser cabine. Brandblusser stadsbus, tram of bestelwagen nodig? Webshop goedkope brandblussers boor bussen en trams. Onderhoudsvrije sprayblussers voor gunstige prijzen. Ieder type brandblusser, ook in het beroepsverkeer, is aan meerdere blustesten onderworpen. Blustesten dienen om te kunnen bepalen welke grootte voertuigbrand u met een bepaalde brandblusser maximaal kunt blussen. Aan de hand van de blusproeven wordt de brandblusser rating bepaald. Bij ons kunt u deze brandblussers voor in het beroepsverkeer kopen. Op de afbeelding ziet u de erkende en onderhoudsvrije brandblusser in spraybus welke nagenoeg eenzelfde blustijd biedt als een standaard zes liter schuim brandblusser. De brandblusser spraybus is met èèn hand te bedienen en overal in beroepsvoertuigen zoals stadsbus, personenvervoer en overige voertuigen te bevestigen. Bij brand, verzegelde dop afnemen en u kunt direct de autobrand gaan bestrijden. 


Een uiterst handzame brandblusser voor het beroepsverkeer met een grote bluscapaciteit. Er zijn nog kleinere auto brandblussers te koop echter hebben deze een geringe bluscapaciteit waarbij we ons af moeten vragen of dergelijke brandblussers voldoende blustijd bieden. De brandblusser-spray welke wij in de shop bieden is door de Nederlandse Overheid, brandweer, Kiwa NCP en verzekeraars als officieel blusmiddel erkend. De spray brandblusser is voorzien van het Rijkstypekeurmerk welke op iedere in Nederland verkochte brandblusser moet staan vermeldt. Om de lichtgewicht blusspray brandblusser in voertuigen te bevestigen zijn stevige kunststof montagebeugels ontworpen.


De brandblusser spray is in een voertuig cabine, passagiersruimte of bestuurdersruimte eenvoudig en snel met de stevige montagebeugel aan wanden en frames vast te zetten. De brandblusser montagebeugel is van een klittenband sluiting voorzien waardoor de blusser snel uit de houder uit te nemen is. Zo worden wel seconden gewonnen. U hoeft dus niet eerst met veel kracht een borgpen te verwijderen. Ander groot voordeel is dat de omvang van de blusser gering en daardoor op vrijwel iedere plaats in voertuigen is te monteren. De prijs van deze onderhoudsvrije brandblussers is gunstig plus u bespaart ook nog eens op het onderhoud omdat deze brandblusser onderhoudsvrij is. Sprayblusser geschikt voor blussen bij temperaturen onder het vriespunt.


Behalve voor het blussen van cabine autobrand uitermate goede brandblusser voor brandpreventie in o.a. touringcar, stadsbus, taxi, vrachtwagen cabines van landbouwmachines, enz. De werking berust op verneveling van het schuimblusmiddel dat geschiedt op basis van microfog technologie waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een voertuigbrand te blussen. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar blusmiddel. Met deze verzegelde spray brandblusser in spuitbus kunt u stootsgewijs blussen ( blusser hoeft niet in èèn keer leeggespoten te worden ).  


Brandblusser cabine kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb