brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!


Welke veiligheidsmiddelen zijn in de auto verplicht wanneer we met de auto op vakantie gaan? De verkeerswetgeving en voertuigeisen zijn in de meeste Europese landen vrijwel gelijk. Echter qua uitrusting op het gebied van veiligheidsmiddelen in de auto zijn er toch een aantal verschillen in wat u aan auto veiligheidsmiddelen tijdens de autovakantie aan boord dient te hebben. Zorg er dus voor dat u al deze veiligheidsmiddelen in de auto op vakantie bij u heeft. Het is anders mogelijk dat u volgens de verkeerswetgeving van het land waar u doorheen rijdt een verkeersboete riskeert die u gelijk dient te voldoen.


GEVARENDRIEHOEK | VERBANDDOOS AUTO

De gevarendriehoek. In bijna alle Europese vakantielanden is een gevarendriehoek verplicht, terwijl in onder andere Duitsland en Kroatië tevens een extra exemplaar nodig is voor een aanhanger of caravan. Een veiligheidsvest in de auto is in de meeste Europese vakantielanden verplicht. Veiligheidsvesten dienen reflecterend te zijn om bij pech langs de weg voldoende zichtbaar te zijn voor het passerende autoverkeer. In sommige Europese landen geldt de aanwezigheid van veiligheidsvesten per inzittende. Het is dus aan te bevelen om meerdere veiligheidshesjes op vakantie in de auto mee te nemen. Een verbanddoos is in een aantal Europese vakantielanden verplicht. Formeel gelden deze verplichtingen vaak niet voor buitenlandse automobilisten, maar niet elke agent is daarvan op de hoogte.


LAMPENSET AUTO | FIETSENDRAGER | HUISDIEREN

In de meeste Europese landen is een reserve lampenset in de auto verplicht. Neem deze altijd mee. Denk eraan uw koplampen deels af te plakken wanneer u met uw eigen auto in Engeland gaat rijden. Anders verblindt u nl. de tegenliggers. Fietsen of andere zaken mogen in Portugal niet achterop de auto vervoerd worden. In Duitsland en Spanje is voor honden op de achterbank een speciale gordel verplicht. Terwijl in Italië in geval van meerdere honden achterin de auto tijdens het vervoer deze verplicht achter een hondenrek moeten worden vervoerd.  


BRANDBLUSSER AUTO

Wanneer we met de auto op vakantie gaan dan komen we al snel in de buurlanden terecht. Zorg ervoor dat u onze spray brandblusser in de auto heeft en informeer bij de ANWB winkel wat er in vakantielanden meer dan behalve een brandblusser in de auto verplicht is. Spray brandblusser met lage prijs. Auto brandblussers gedurende drie jaar geen verplicht onderhoud. Voor iedere auto of ander voertuig maken wij graag een brandblusser offerte. In de webwinkel kunt u brandblussers bij ons kopen zoals erkende blusspray, schuimblusser, poederblusser, afff brandblusser. U streeft voor de brandveiligheid van passagiers in uw voertuig naar de beste auto brandblusser, het liefst voor de laagste prijs. Als servicegerichte leverancier van auto brandblussers bieden wij erkende blussers. 


NAVIGATIE FLITSMELDING BUITENLAND | RADARDETECTIE APPARATUUR

In Duitsland en Frankrijk moet de functie voor flitsmeldingen zijn uitgeschakeld! Dit geldt zowel voor losse als geïntegreerde navigatiesystemen maar ook voor navigatiesoftware op gsm en tablet. In Zwitserland is gebruik èn bezit van navigatieapparatuur of software met flitsmeldingen verboden op straffe van inbeslagname en een fikse boete. Hier wordt streng op gecontroleerd in Zwitserland. Het gebruik en in bezit hebben van radardetectie apparatuur is in alle Europese landen verboden.


ALCOHOLTESTER RESERVEBRIL
Verplicht in Frankrijk vanaf 1 juli 2012 met als verplichting minstens twee stuks verplicht per voertuig voorzien van NF keurmerk. In Frankrijk moeten er tijdens de vakantie in of door Frankrijk twee alcoholtesters éthylotest in uw auto aanwezig zijn. Dit geldt ook voor buitenlandse voertuigen. Als u besluit de alcoholtest te gebruiken dient u daarnaast over een 2e ongebruikte alcoholtest te beschikken. Hiernaast is het in onder andere Frankrijk Duitsland en Oostenrijk is het verplicht voor bril- of contactlensdragers om een reservebril in de auto te hebben.


MARKERING CARAVAN

In Spanje is het verplicht om Europees goedgekeurde reflecterende markeringen achter op de caravan aan beide zijden te bevestigen. Indien de combinatie van auto en caravan 12 meter of langer is. Dit geldt ook voor Nederlandse kampeerders. De twee ECE 70 markeringen moeten op de caravan zover mogelijk uit elkaar worden bevestigd en minstens 25 cm ( onderrand ) en maximaal 210 cm ( bovenrand ) van de grond. De markering stickers zijn in Spanje te koop bij benzinestations, autohandelaren en autodealers.


BRANDSTOF BUITENLAND TANKEN

In Duitsland is bij de meeste tankstations Euro95-benzine vervangen door E10, met 10% ethanol bijgemengd. Sommige oudere auto’s kunnen die brandstof niet verdragen. Raadpleeg daarvoor het autobedrijf of kijk op deze brandstof website. De benaming van brandstoffen kan verschillen van land tot land. In Tsjechië heet Euro95 bijvoorbeeld Natural95, diesel kan als Mazot op de pomp worden weergegeven en in Oostenrijk heet Euro95 juist Super. De iPhone app Brandstofwijzer en de gelijknamige website brandstofwijzer geven inzicht. Vrijwel elk land heeft een eigen systeem voor LPG-stations, waardoor het vulpistool niet past op een ‘Nederlandse’ auto. Neem dan ook verschillende opzetstukken mee op reis, aangezien die ter plekke vaak niet verkrijgbaar zijn.


MOTORKLEDING 

In België is het dragen van beschermende kleding op de motorfiets verplicht, evenals het dragen van laarzen of hoge schoenen. Benen en armen moeten volledig bedekt zijn. Een reflecterend vlak van tenminste 15 vierkante centimeter is verplicht voor alle motorrijders in Frankrijk, evenals vier reflecterende stickers op de helm. 


POLEN en OEKRAÏNE 

Formeel is een brandblusser voor buitenlandse automobilisten in Polen niet verplicht, maar niet alle agenten zijn daarvan op de hoogte. Een brandblusser in de auto is in Oekraïne verplicht, evenals een verbanddoos, ook voor buitenlandse automobilisten. In Polen is het verplicht om overdag met dimlicht op te rijden. Kinderen tot 12 jaar en kleiner dan 1.50 meter moeten in Polen in of op een kinderzitje zitten. In Oekraïne mogen kinderen tot 12 jaar of kleiner dan 1.45 meter alleen in een geschikt kinderzitje op de voorstoel zitten. De maximumsnelheid op Poolse snelwegen bedraagt 140 km per uur. In Oekraïne 130 km per uur. Tol op Poolse snelwegen kan worden betaald in zloty’s en in euro’s. In Oekraïne komt het regelmatig voor dat brandstof is uitverkocht bij tankstations, neem dus een jerrycan mee. Bij verkeerswet overtredingen dient u in Polen direct contant te betalen. In Oekraïne is de politie niet bevoegd om  direct boetes ter plaatse te innen, maar dient u wel binnen 15 dagen of vóór vertrek te betalen om te voorkomen dat het voertuig in beslag wordt genomen.  


VAKANTIEBEURT AUTO

Met de auto op vakantie? Wanneer we met de auto op vakantie gaan wordt de auto heel anders en zwaarder belast. De afstand tussen dagelijks woon werk verkeer is anders dan de afstand naar een vakantieadres. Behalve afstand wordt de auto voordat we op vakantie gaan mogelijk ook nog eens flink volgeladen en wordt er misschien ook nog wel een aanhanger of caravan gekoppeld. Om een vakantiereis met de auto met uw gezin of vrienden tot een volledig goed einde te brengen is een zomerbeurt, winterbeurt of kortweg vakantiebeurt zo'n slecht idee nog niet.


Brandblusser auto? Neem gerust contact op.