brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

BRANDBLUSSER ONDERHOUDSVRIJ KOPEN


Brandblusser onderhoudsvrij. Brandblusser auto onderhoudsvrij met lage prijs in de webwinkel per IDeal kopen. Auto brandblussers worden uitgebreid getest om te bepalen welke grootte autobrand u ermee kunt blussen. Aan de hand van blusproeven wordt de brandblusser rating bepaald. Bij ons kunt u brandblussers voor in uw personenauto kopen. Dit is de onderhoudsvrije auto brandblusser in spraybus welke zeer licht van gewicht is maar toch nagenoeg bijna dezelfde blustijd biedt als een standaard zes liter schuimblusser. De brandblusser spraybus is met èèn hand te bedienen en overal in uw personenauto te bevestigen. Bij brand de verzegelde dop afnemen en direct de autobrand bestrijden. 


Kleine brandblusser voor personenauto met grote bluscapaciteit. Er zijn ook nog kleinere auto brandblussers te koop echter hebben deze een geringe brand bluscapaciteit waarbij we ons af moeten vragen of dergelijke brandblussers voldoende blustijd bieden. De schuim brandblusser spray welke wij bieden is door de Overheid brandweer, Kiwa en ook verzekeraars als officieel blusmiddel erkend. De blusser is dan ook voorzien van het Rijkstypekeurmerk welke op iedere in Nederland gekeurde autobrandblusser moet zijn vermeldt. Om de lichtgewicht brandblusser in personenauto's te bevestigen is er de blusser montagebeugel.


De blusser montagebeugel heeft een klittenbandsluiting waardoor de blusser direct inzetbaar is. Ander groot voordeel is dat de omvang van de blusser gering en daardoor op vrijwel iedere plaats in de auto te monteren. De prijs van deze onderhoudsvrije brandblusser is gunstig en daarnaast bespaart u ook nog eens op het onderhoud omdat deze brandblusser onderhoudsvrij is. Standaard reeds geschikt bij temperaturen onder het vriespunt. Behalve voor het blussen van een autobrand een uitermate goede brandblusser voor de brandpreventie in o.a. touringcar, heftruck, stadsbus, taxi, vrachtwagen cabine, landbouwmachine enz. De werking berust op verneveling van het blusmiddel dat geschiedt op basis van microfog technologie waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd de brand te doven. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar blusmiddel en bijna identieke blustijd als een zes liter schuimblusser. Met de spray blusser in spuitbus kunt u stootsgewijs blussen ( blusser hoeft niet direct leeg ).


Onderhoudsvrije sprayblusser kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb