brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

BRANDBLUSSER BEDRIJFSWAGENS KOPEN


Wat is de beste brandblusser voor bedrijfswagens, vrachtwagen of bestelwagen? In Nederland rijden zo'n 980 duizend bestelauto’s, vrachtauto’s en trekkers rond. Het is logisch om te veronderstellen dat deze veelal bedrijfsvoertuigen, èèn of meerdere brandblussers aan boord dienen te hebben. Bedrijven welke aan de VCA regelgeving voldoen hebben ook in de bedrijfsbussen, leaseauto's of vrachtwagens de juiste brandblussers voorhanden. In 1994 begonnen binnen de chemie is VCA uitgegroeid tot algemeen geaccepteerd zorgsysteem. Om als bedrijf VCA gecertificeerd te worden dient u te voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de VCA Checklist. Een certificatie audit is gebaseerd op de specifieke brandrisico’s binnen uw bedrijfspand, bedrijfsmiddelen en op het bedrijfsterrein. 


Een brandblusser voor een bedrijfswagen kopen lijkt eenvoudig. Echter is er een grote verscheidenheid aan brandblussers en voor het blussen van bedrijfswagen geschikte blusstoffen. Een beginbrand is altijd gering in omvang. Bij tijdige ontdekking van brand in bedrijfsvoertuig kunt u met het juiste type brandblusser met de juiste inhoud en soort blusstof branduitbreiding voorkomen. U kunt letterlijk uw voertuig redden. Ook bij brand in een bedrijfsvoertuig wordt de continuïteit van een bedrijf bedreigd. Met brandblussers aan en in bedrijfsvoertuigen bent u in ieder geval op brand aan boord voorbereid.  


Toch zijn voertuigbranden niet altijd te voorkomen en kunnen ontstaan door bijvoorbeeld overbelasting van een motor of kortsluiting. Van alle beginnende branden in auto's wordt 80% met brandblussers geblust. In bedrijfsvoertuigen worden veelal 1 kilo, 2 kilo, 6 kilo of 9 kilo poederblussers geplaatst. Op zich is dit prima wanneer men de poederblusser enkel in de open lucht gebruikt. Een betere brandblusser voor in de cabine van een vrachtwagen of in bedrijfsbussen is de sprayblusser. Voordeel is dat de sprayblusser onderhoudsvrij is waardoor u geen onderhoud kosten meer heeft en geen vervolgschade geeft.


VOORSCHRIFTEN BRANDBLUSSERS BEDRIJFSVOERTUIGEN EN VRACHTWAGENS - ADR / VLG: 

  • tot 3500 kg: totaal 4 kg aan brandblussers waarvan 2 kg in de cabine en 2 kg aan het voertuig
  • van 3500 - 7500 kg: totaal 8 kg aan brandblussers waarvan 2 kg in de cabine en 6-kg aan het voertuig
  • boven 7500 kg: totaal 12 kg aan brandblussers waarvan 3 kg in de cabine en 9-kg aan het voertuig
  • een brandblusser in de cabine moet 2 of 3 kg zijn plus binnen handbereik van de chauffeur

Brandblussers voor vrachtwagens worden in brandblusserkasten geplaatst. Deze dienen ter bescherming van uw brandblussers tegen o.a. beschadiging, sabotage, vernieling maar ook tegen extreme weer omstandigheden. Brandblusserkasten worden gemaakt van sterk slagvast kunststof om uw brandblussers ook tegen steenslag te beschermen. Brandblusserkasten zijn in een zeer grote diversiteit aan afmetingen te koop. De meest verkochte brandblusser voor montage in een brandblusserkast aan de buitenzijde van vrachtwagens is de 6-kg-poederblusser en 9-kg-poederblusser. Een poederblusser is geschikt voor het blussen van brandklasse ABC branden waarbij poederblussers de meest effectieve brandblussers voor gebruik buitenshuis zijn (benzine branden). Op de afbeelding brandblusserkast waar twee brandblussers tegelijk in worden geplaatst.


Brandblusser bedrijfsvoertuig kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser bedrijfswagen kopen. Auto brandblusser bedrijfsauto bestellen en afrekenen. Autoblusser prijs vergelijken. Goedkope autoblusser.

Maak een Gratis Website met JouwWeb