brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!


Brandblusser bestelbus kopen? Een brandblusser mag in een bestelbus niet ontbreken. Een bestelbus wordt veelal voor bedrijfsmatig gebruik en uiteenlopende werkzaamheden ingezet. Wat is de beste brandblusser voor in een bestelbus? In Nederland rijden zo'n 980 duizend bestelbussen en koeriersbussen. Het is logisch om te veronderstellen dat bestelbussen een of meerdere brandblussers aan boord dienen te hebben. Bedrijven welke aan de VCA regelgeving voldoen hebben in de bedrijfsbus de juiste brandblusser voorhanden. In 1994 is VCA tot algemeen zorgsysteem geaccepteerd. Om als bedrijf VCA gecertificeerd te raken dient er aan de VCA vereisten te worden voldaan. Een brandblusser in uw bestelbus is vanuit de VCA een vereiste.


Een brandblusser voor een bestelbus kopen lijkt eenvoudig. Echter, er is een grote verscheidenheid aan brandblussers voor het blussen van brand in een bestelbus. Niet alle blusstoffen zijn geschikt. Bij een tijdige ontdekking van brand in uw bestelbus kunt u met de juiste brandblusser, met de juiste inhoud, en soort blusstof branduitbreiding voorkomen. U kunt hiermee uw bestelbus letterlijk redden. Ook bij brand in uw bestelbus wordt de continuïteit van uw bedrijf bedreigd. Met een brandblusser aan boord van uw bestelbus, bestelwagen, leasebus en andere bedrijfsvoertuigen bent u op een autobrand voorbereid.


Brand in een bestelbus is niet altijd te voorkomen en kan ontstaan door overbelasting van de motor of kortsluiting. Van alle beginnende branden wordt 80% met brandblussers geblust. In bestelbussen worden veelal 1 kilo, 2 kilo, 6 kilo of 9 kilo poederblussers geplaatst. Op zich is dit prima wanneer men een poederblusser bij werkzaamheden buiten de bestelbus in de open lucht gebruikt. Blussen met poederblussers in voertuigen geeft enorme gevolgschade. De beste brandblusser voor in de cabine van een bestelbus en bedrijfsbus is de erkende brandblusser spray.  Deze brandblusser is onderhoudsvrij waardoor u als ondernemer of particulier geen verplichte onderhoudkosten meer hoeft te maken. 


Brandblusser bestelbus kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb