brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!


Blusmiddel voertuigen. Blusmiddel om brand voertuig te blussen. Brandblussers zijn met diverse soorten blusmiddelen te koop. Wanneer u een brandblusser voor in de auto wilt kopen dient u zich goed te informeren. Wij bieden in de webshop de voordelige erkende sprayblusser met het beste blusmiddel voor voertuigen. Sprayblusser met geringe afmeting en montagebeugel voor verticale en horizontale montage in voertuigen. Behalve in personenauto of bedrijfsauto dient de sprayblusser voor brandpreventie in voertuigen voor personenvervoer door personenbus en touringcar.


Poederblussers zijn goedkoop in aanschaf en toe te passen op brandklasse ABC branden. Dit zijn vaste stof, brandstof en gas branden. Poederblussers zijn dus universeel inzetbaar. Ook het blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur brengt geen gevaar voor elektrocutie. Let wel op de enorme nevenschade welke bij het blussen met poeder op en in elektrische componenten in auto's ontstaat. Mocht u de bezitter van een poederblusser zijn en u wilt vanuit enthousiasme een autobrand gaan blussen vraag eerst aan de gedupeerde of u de autobrand met uw poederblusser mag gaan blussen. De verzekeraar van de gedupeerde zou u aansprakelijk kunnen stellen voor het veroorzaken van vervolgschade.  


Beste blusmiddel voertuigen. Sprayblusser met net ietwat hogere prijs dan 1-kg auto poederblusser echter geeft de sprayblusser met high performance schuim blusmiddel geen extra nevenschade. Met de sprayblusser legt u tijdens het blussen een afdekkende filmlaag over de brandhaard waardoor herontsteking van bijvoorbeeld een auto of voertuig vloeistofbrand wordt bemoeilijkt. Ook meerdere brand verzekeringsmaatschappijen schrijven deze lichtgewicht zeer effectieve spray brandblusser in auto's voor omdat deze ten opzichte van ABC poederblussers geen schade aan het dashboard, kabelwegen en autolakken teweeg brengen. Sprayblusser gering in omvang en geschikt voor blussen op elektrische componenten tot 1000 volt. Sprayblusser met blusvolume nagenoeg gelijk aan 6-liter-schuimblusser. 


 Brandblusser auto kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb