brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

BRANDBLUSSERKAR | WEBSHOP


Brandblusserkar online kopen? Brandblussers en BHV-middelen staan of liggen op brandblusserkarren. Met een brandblusserkar kunnen brandblussers en juiste BHV middelen snel naar een beginbrand of bedrijfsongeval gereden worden. De beste brandblussers voor buiten zijn draagbare ABC-poederblussers of vorstbestendige schuimblussers. Erkende schuim en poeder blusapparaten zijn in de blusmiddelen webwinkel (voor buiten en binnen) online te bestellen. In de webwinkel goedkope sprayblussers voor bedrijf, auto, boot, camper en thuis veilig online kopen. 


Op zoek naar goedkope brandblusserkar? Nu bij BlusPunt de meest duurzame, roestvrije en onderhoudsvrije brandblusserkar van corrosie, kras en UV bestendig kunststof 100% recyclebaar. Modern vormgegeven brandblusserkar met representatieve uitstraling. Ideaal voor opstelling bij brandgevaarlijke werkzaamheden in bedrijfsgebouwen en op buitenterreinen van benzinestations, auto garagebedrijf, bouwplaats, evenement, enz. Brandblusserkar voor lage prijs en draagcapaciteit van maar liefst 30 kilogram. Twee stevige brandblusser ophangbeugels worden meegeleverd. De blusserkar is uitgevoerd in de bekende rode opvallende kleur voor het bij brand snel herkennen waar de draagbare brandblussers zich bevinden. De brandblusserkar is weerbestendig en ontworpen voor verschillende afmetingen brandblussers zoals schuimblusserspoederblussers en koolzuurgasblussers. Meer voordelen van de fraaie weerbestendige brandblusserkar zijn een geoptimaliseerd zwaartepunt voor makkelijk verplaatsen van de brandblusserkar bij trekken of duwen. Het onderstel is voorzien van 20cm rubberen wielen dat rijden vereenvoudigt. In de webshop brandblussers en aanverwante brandveiligheid en EHBO / BHV materialen eenvoudig bestellen en veilig online kopen bij BlusPunt!


Aanbod BHV brandblusserkarren bestaat uit twee modellen brandblusserkarren. Het verschil tussen beide brandblusserkarren zit hem in de grootte en de draagcapaciteit zodat u met voldoende en juiste BHV-artikelen de brandblusserkar kunt uitrusten. Beide typen brandblusserkarren zijn bij calamiteiten direct inzetbaar. Een brandblusserkar is te adviseren in werkplaats, ziekenhuis, parkeergarage, bouwplaats, fabriek, jachthaven, scheepswerf, sluis, olie raffinaderij vliegveld, tankstation, ... enz. Innovatieve oplossing om bij brand en ongeval snel en efficiënt hulp te verlenen. De brandblusserkar is met blusmiddelen en BHV-middelen naar keuze uit te rusten. Met de brandblusserkar voldoet u nog meer aan de wettelijke eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Beide BHV karren of BHV wagens hebben een brandvertragende opvallende rode hoes met snel te openen ritssluitingen en massieve vuurbestendige banden. 


TIP: in de webshop 10 jaar onderhoudsarme (eveneens van kunststof) composiet-brandblussers kopen. Lichtgewicht brandblussers met Rijkskeurmerk die ook stootvast en krasvast zijn. Ideaal te combineren met de kunststof brandblusserkar. Deze nieuwe soorten brandblussers zijn leverbaar met schuim en poeder. inhoud. Composiet brandblussers zijn tien jaar onderhoudsvrij en het zijn roestvrije brandblusapparaten voor bedrijven en particulieren.


BRANDBLUSSER KAR ROBUUST BASIS:

 

 • draadkorf aan voorzijde met slipmat inbegrepen
 • universele stalen box (rood), bijvoorbeeld geschikt voor gereedschappen
 • beschermhoes met zichtvensters en stevige ritssluiting (brandwerend)
 • rode robuuste brandblusser kar voorzien van lekbestendige banden
 • afm. brandblusser kar basis: 945 (h) x 450 (b) x 527 (d) mm 
 • leeggewicht brandblusser kar basis: 29 kg
 • draagcapaciteit: 160 kg

BRANDBLUSSERWAGEN ROBUUST TOP:

 

 • draadkorf aan voorzijde met slipmat inbegrepen
 • universele stalen box (rood), bijvoorbeeld geschikt voor gereedschappen
 • beschermhoes met zichtvensters en stevige ritssluiting (brandwerend)
 • deze robuuste brandblusser kar heeft lekbestendige banden
 • afm. brandblusser kar top: 1147 (h) x 560 (b) x 730 mm (d)
 • leeggewicht brandblusser kar35 kg
 • draagcapaciteit200 kg

Online brandblusmiddelen kopen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Is een betaling met ideal niet gelukt? Dan is het mogelijk om de historie van uw bank op de IDeal beschikbaarheid pagina te controleren of er op dat moment een storing in ideal bij uw bank was. Indien u vragen heeft over uw ideal betaling neemt u dan contact op met uw bank. Naast online via de computer heeft u ook de mogelijkheid om te betalen met ideal mobiel voor als u de mobiel bankieren app van uw bank op uw tablet of smartphone heeft geïnstalleerd. Betalen met ideal is makkelijk en werkt snel.


Online blusmiddelen kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb