brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

BRANDBLUSSER CABINE GRAAFMACHINES


Brandblusser cabine graafmachines kopen? Webshop brandblussers voor cabines graafmachines. Lage aanschaf prijs en blusser is onderhoudsvrij. Erkende lichtgewicht brandblusser voor graafmachines en graafwerktuigen. Heeft een bijna vergelijkbare blustijd met die van een 6 liter schuimblusser. Ontworpen voor het blussen van een brand in omgevingen tot onder het vriespunt. Innoverende brandblusser  met eenvoudige bediening biedt snelle beschikbaarheid waarmee brand in de cabine van een graafmachine snel geblust kan worden. De sprayblusser is een onderhoudsvrije brandblusser. Wij bieden ook poederblussers wanneer het risico op brand zeer groot (bijv. nabij brandstoftank) is of waar brand met poeder blussen geen nadelig effect heeft. Wij adviseren om geen poederblusser (schade) in een graafmachine te gebruiken.


Brand in de cabine van een graafmachine kan door overbelasting, wrijving van draaiende onderdelen, oververhitting of kortsluiting ontstaan. Circa 80% van alle beginnende branden wordt dan ook met een draagbare brandblusser geblust. U begrijpt direct dat een brandblusser ook in een graafmachine of voertuigen van grondverzet bedrijven niet mogen ontbreken. Bij tijdige ontdekking van brand kunt u met de juiste brandblusser voorkomen dat uw graafmachine door brand verloren gaat. De continuïteit van een grondverzet bedrijf wordt bij een brand in werktuigen in gevaar gebracht. Met brandblussers aan boord van kostbare werktuigen, graafmachines en in werkvoertuigen wordt ieder risico op brand een stuk kleiner. Monteer de brandblusserspray met de beugel in cabines van grondverzet voertuigen.


De spray brandblusser is een prima brandblusser voor voerwerktuigen van civiel technische bedrijven. Civiele techniek omvat grondwerkzaamheden voor bouw- en woonrijp maken van huizen, utiliteit en industrie bouw. Onder meer bij aanleg van riolering, bestrating, watergangen, en sloopwerken. In onze webwinkel kunt u spray brandblussers voor in de cabine van uw civiel technische en infrastructuur aanleg bedrijfsvoertuigen kopen. 


Brandblusser graafmachine of bedrijfswerkvoertuig kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb