brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!


Webwinkel autobrandblussers. Brandblusser auto kopen? Wat is de de beste brandblusser voor in de auto met de meest gunstige prijs? Elke auto brandblusser wordt uitvoerig getest om te bepalen welk type autobrand u met de autoblusser kunt blussen. Met blustesten wordt de blusrating bepaald. In de brandblusser auto webwinkel online brandblussers personenauto, bedrijfsauto en voertuigen als camper, caravan, leaseauto, en landbouw voertuigen kopen. Erkende onderhoudsvrije sprayblusser in spuitbus. Kleine autobrandblusser, lichtgewicht met zelfde blustijd als metalen 6-liter-schuimblusser. Overal te monteren brandblusser, werkt als elke spuitbus. Dop afnemen en blussen. 


Auto-brandblusser. Kleine brandblusser voor in de auto met toch een grote bluscapaciteit. Er zijn ook nog wel kleinere autobrandblussers te koop echter hebben deze een zeer geringe bluscapaciteit waarbij we ons af moeten vragen of dergelijke brandblussers voldoende veiligheid bieden. De auto brandblusser welke wij bieden is door de Nederlandse Overheid erkend. Deze spray brandblusser is dan ook voorzien van het verplichte ovale Rijkstypekeurmerk welke op goedgekeurde brandblussers moet zijn vermeldt. De sprayblusser is compact waardoor overal in de auto te monteren. Prijs sprayblusser is laag en daarnaast bespaart u op het onderhoud omdat sprayblussers onderhoudsvrij zijn.


Kleine autobrandblusser en overige voertuigen voor blussen in omgevingen waar het kan vriezen. Behalve voor het blussen van autobrand uitermate goede brandblusser voor brandpreventie in onder andere een touringcar, stadsbus, taxi, landbouwmachine, enz. De werking van de brandblusser berust op verneveling van het blusmiddel dat geschiedt op basis van microfog technologie waardoor er weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd de brand te bedekken. Het blusmiddel is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De blustijd is bijna identiek aan die van een 6-liter schuimblusser terwijl deze kleine autobrandblusser veel minder ruimte inneemt en handzamer is. Handige kleine autobrandblusser online per IDeal kopen. 


AUTO BRANDBLUSSER | SPRAYBLUSSER: 

  • brandblusser-auto met lage prijs 
  • compact, met èèn hand te bedienen
  • auto-brandblusser zonder onderhoud kosten
  • geschikt voor alle voertuigen (ook werktuigen)
  • nooit meer onderdelen vervangen of dure keuringen
  • mogelijkheid voor zowel verticale als horizontale montage
  • overal in auto's monteerbaar (metaal, kunststof, frames, enz.)
  • brandblusser bedrijfswagens ( conform VCA ) en personenwagens 

 

 


Brandblusser-auto-kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Brandblusser voor in de auto kopen. Autobrandblusser prijzen vergelijken.... Goedkope autobrandblussers....