brandblusser voor in de auto voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

GOEDKOPE AUTOBRANDBLUSSER


Goedkope brandblusser auto. Goedkope brandblusser auto kopen? Brandblusser autovoertuigen met lage prijs. Brandblussers of brandblusapparaten voor in de auto worden uitvoerig getest om te bepalen welk type soorten branden u kunt blussen. Met brandblusser blustesten wordt de blusrating bepaald. In de webwinkel blusapparaten voor personenauto, bedrijfsauto, camper, caravan voordelig kopen. Erkende sprayblussers met spray schuimvulling in spuitbus. Kleine brandblusser voor in de auto, lichtgewicht met bijna zelfde blus tijdsduur als metalen schuimblussers met zes liter inhoud. Met sprayblusser houder eenvoudig in de cabine van ieder voertuig te bevestigen. Handzame auto brandblusser voor onderweg en autovakantie.


Kleine brandblusser autovoertuigen met grote bluscapaciteit. Er zijn nog wel kleinere brandblussers voor in de auto te koop echter hebben deze een zeer geringe bluscapaciteit. Hierbij moeten we ons vragen of dergelijke brandblussers voldoende brandveiligheid bieden. De auto sprayblusser in onze webshop is door de Overheid erkend. De sprayblussers hebben het Rijkskeurmerk welke op goedgekeurde autobrandblussers moet zijn vermeldt. Sprayblussers zijn compacte onderhoudsvrije auto brandblussers. In het gebruik voor iedereen geschikt in de brandklassen A, B en auto elektronica.


De sprayblusser is ontworpen voor het blussen van brand in cabines en compartimenten in voertuigen, ook als het vriest. Uitermate goede brandblusser voor in touringcars, stadsbussen, landbouwmachines, enz. De werking van de auto sprayblusser is snelle verneveling van blusmiddel op basis van microfog technologie. Hierdoor is zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd brand in voertuigen te blussen. Het blusmiddel is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar waarbij de blustijd bijna identiek is aan die van een zes liter schuimblusser. En dat terwijl deze compacte autobrandblusser minder ruimte inneemt en handzamer is. 


AUTO BRANDBLUSSER | SPECIFICATIES SPRAYBLUSSER: 

  • auto brandblusser met lage prijs 
  • compact, met èèn hand te bedienen
  • auto-brandblusser zonder onderhoud kosten
  • geschikt voor alle voertuigen (ook werktuigen)
  • nooit meer onderdelen vervangen of dure keuringen
  • mogelijkheid voor zowel verticale als horizontale montage
  • overal in auto's monteerbaar (metaal, kunststof, frames, enz.)
  • brandblusser bedrijfswagens ( conform VCA ) en personenwagens 

Brandblusser auto kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Brandblusser voor in de auto kopen. Autobrandblusser prijzen vergelijken.... Goedkope autobrandblussers....

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb